Tack till klubbar som gett 1kr/medlem/dag under 2016:

Start » Ge en gåva » Julklappar som gör nytta!

Julklappar som gör nytta!

myggnät webGe bort en julklapp som gör nytta!

Du kan köpa julklappar till nära och kära som gör nytta för familjer i Kenya:

– Myggnät som förhindrar att barn blir bitna av malariamyggor som är aktiv på natten.
En gåva på 100 kronor ger Rotary Doctors möjlighet att ge bort 6 myggnät.

– Barn får gå till tandläkaren, får lära sig om tandborstning och får en tandborste.
En gåva på 100 kronor ger Rotary Doctors möjlighet att hjälpa 10 barn.

Du får ett fint gåvobevis från Rotary Doctors som du kan ge bort. Det kan vara ett eller flera gåvobevis á
100 kr, eller gåvobevis för 200 kr och uppåt.

Skicka ett mail till: info@rotarydoctors.se, skriv då belopp, antal gåvobevis och ändamål, eller ring: 0383-46 74 80. När vi fått beställningen så skickar vi ut betalningsinformation. Om du vill ta upp beställningar i din klubb, gör en lista och beställ sedan i grupp. Vi skickar sedan gåvobevisen och du kan be varje person betala själv direkt till oss.

Företag: Ge en julklapp till era medarbetare, kunder eller leverantörer.  Du kan ge bort sex eller flera myggnät. Du får ett fint gåvobevis att skicka. Vi kan också designa en julklappshälsning för mejlutskick.