Start » Ge en gåva » Julklapp om räddar liv!

Myggnät – en julklapp som räddar liv!

myggnät webGe bort en julklapp som räddar liv! Du kan stödja Rotarys Läkarbank att distribuera myggnät som skyddar familjer från att bli smittade av malariamyggan. Malaria är fortfarande en av de vanligaste dödsorsakerna bland barn i Afrika.

Du får ett fint gåvobevis att ge bort i julklapp vilket visar att du köpt myggnät. Sex impregnerade myggnät kostar 100 kr och familjer kan tack vare din gåva undvika att bli sjuka. Om du stöder med tolv myggnät, alltså 200 kr eller mer, får du också en CD skiva med Kenyansk musik som du kan ge bort.

Företag: Ge en julklapp till era medarbetare, kunder eller leverantörer.  Du kan ge bort sex eller flera myggnät. Du får ett fint gåvobevis att skicka. Vi kan också designa en julklappshälsning för mejlutskick.

Skicka ett mail till: info@rotarydoctors.se eller ring: 0383-46 74 80. När vi fått beställningen så skickar vi ut betalningsinformation. Om du vill ta upp beställningar i din klubb, gör en lista och beställ sedan i grupp. Vi skickar sedan gåvobevisen och du kan be varje person betala själv direkt till oss.