Julgåva som gör nytta – företag

Vill du som har ett företag skänka en julgåva till Rotary Doctors verksamhet? Ditt företag kommer då att bidra till att de många undernärda och hungriga barn som nu kommer till Rotary Doctors barn- och mödravård får extra mat.
Om ditt företag skänker minst 5 000 kr får ni en ”banner” som informerar om er gåva för att använda i ert företags e-postutskick, på er hemsida eller sociala medier under december månad.

Vi kommer också att skriva om alla företag som skänker en julgåva till oss på vår Facebooksida.

I de områden där Rotary Doctors är verksamt kommer nu fler undernärda barn till våra barn- och mödravårdskliniker. Det är svårt torka och mycket dyrare matpriser som är orsakerna. Rotary Doctors ger därför extra mat till dessa familjer, det är extra näringsrik gröt, men också jordnötspasta till de som är akut undernärda. Denna verksamhet genomförs i koordinering med hälsomyndigheterna och andra organisationer.

På ”bannern” kommer vi att lägga in ditt företags logga, samt text, bild och Rotary Doctors logga. Vi kan anpassa text till dina önskemål eller designa den tillsammans.  Texten kan vara på svenska eller engelska. Exempel på banner: Banner exempel -22

Kontakta: karin.hakansson@rotarydoctors.se