Julgåva som gör nytta – företag

Vill du som har ett företag skänka en julgåva till Rotary Doctors verksamhet? Ditt företag kommer då att göra  för många barn och mammor genom stöd till mobila barn- och mödravårdskliniker, te.x vaccinering.
Om ditt företag skänker minst 5 000 kr får ni en “banner” som informerar om er gåva för att använda i ert företags e-postutskick, på er hemsida eller sociala medier under december månad.

Vi kommer också att skriva om alla företag som skänker en julgåva till oss på vår Facebooksida.

Gåvan kommer att användas till Rotary Doctors mobila barn- och mödravård där vaccinering och viktkontroll av barn genomförs, samt även mödravård och familjerådgivning. Denna verksamhet är speciellt viktig under coronapandemin eftersom den besöker småbyar och hushåll då mammor inte besöker kliniker på grund av rädsla för covid-19.

På “bannern” kommer vi att lägga in ditt företags logga, samt text, bild och Rotary Doctors logga. Du kan välja mellan två olika “banners” och mellan två olika texter, endera stöd till Rotary Doctors hälsoverksamhet i Kenya, eller till vaccination av 500 barn (5000 kr) eller 1 000 barn (10 000 kr). Exempel på banner från ett företag som gav en gåva förra året:
Julgåvebanners Rotary Doctors Sweden

Intresserad? – kontakta Karin Håkansson: karin.hakansson@rotarydoctors.se eller 0727 16 74 82.