75%

Tre av fyra personer som avlider i Kenya gör det till följd av smittsamma sjukdomar som i de allra flesta fall hade gått att bota.
I Sverige är motsvarande siffra fem procent.

Du kan stödja Rotary Doctors Sweden på många olika sätt. Tack vare din insats kan vi fortsätta att ge människor i utsatta situationer livsviktig hälso- och sjukvård. Alla bidrag är varmt välkomna!

Sätt in din gåva på:
Plusgiro 90 04 72 – 2
Bankgiro 900-4722
Swisha din gåva: 123 288 83 52
Från utlandet: BIC: SWEDSESS, IBAN: SE8680000815059245186656

Rotarys Doctors har 90-konto och kontrolleras av Svensk Insamlingskontroll.

Rotary Doctors 30 år

Vill du ge en gåva till Rotary Doctors 30 års jubileums upprop så kan du gå in på sidan här nedan, “Gåva till Rotary Doctors”. Fyll i uppgifter om din gåva direkt. Fyll i rutan för Läkarbanken får avgöra, men vid frågan om namnet på Rotaryklubben skriv också Uppropet. (Fyll också i om det är en Rotaryklubb, om du är en privat person fyll bara i Uppropet).

Gåva till Rotary Doctors

Stöd verksamheten och vi skickar dig ett tackbrev.

Fyll i uppgifter om din gåva direkt

Gratulationskort

Ge en gåva för att fira någons födelsedag eller högtidsdag. Vi sänder ett gratulationskort!
OBS, du måste skriva adress till mottagaren, samt datum för  högtiden på inbetalningen eller i formuläret som du kommer till om du klickar på länken härnedan.

Fyll i uppgifter om gratulationskort direkt

Minnesgåvor

Hedra nära och kära genom att ge en minnesgåva vid en begravning. Fyll i alla uppgifter om minnesgåvan på formuläret som du kommer till om du klickar på länken härnedan, eller kontakta oss via telefon så sänder vi ett vackert minneskort.

Fyll i uppgifter om minnesgåva direkt

Gåvobevis

Gåvobevis kan användas när du ger någon närstående en gåva. Finns i valörerna 100:-, 200:- och 500:- .

Beställ gåvobevis direkt

Rotogram

Rotary Doctors’ Rotogram används med fördel vid uppvaktning, som tackkort eller kanske som uppskattning för föredrag vid Rotarys möten.

Beställ Rotogram direkt

Månadsgivare för Rotarys Doctors

Bli månadsgivare och ge ett kontinuerligt stöd till Rotary Doctors’ arbete. Med hjälp av Autogiro underlättas givandet och det skapas stabilitet i verksamheten.

Här kan du ladda ner en blankett: Rotary Doctors Månadsgivare

Övriga beställningar

Vykort

Sänd en hälsning till någon du tänker på. Köp Rotary Doctors’ vykort. Det har samma motiv som utsidan på CD skivan här nedan. Pris 5 kronor/styck.

Beställ vykort direkt

CD skiva

Köp CD skivan ”Tid att leva” med sånger av kenyanska massajer. Pris 100 kronor/styck.

Beställ cd-skivan direkt

Standar

Beställ standaret till din Rotaryklubb genom Rotary Doctors. Vi ordnar kontakten med tillverkaren samtidigt skänker du en gåva till Rotary Doctors på 20 kronor/standar. Ett enkelt sätt att visa klubbens engagemang och synliggöra Rotary Doctors arbete.

Kontakta oss om standar direkt

Sponsra en läkare

Om din Rotary Doctors, ditt företag eller kanske din familj skulle vilja sponsra en läkare att tjänstgöra ideellt i Kenya under en sexveckorsperiod så går det väldigt bra

För 30 000 kronor bekostar ni resa, traktamente, licenskostnader, försäkringar och ger också ett bidrag till den fond som möjliggör läkarvård även för de allra fattigaste och mest utsatta patienterna.

Intresserad? Välkommen att höra av dig till kansliet. Kanske känner du redan en läkare som du skulle vilja sponsra. Annars förmedlar vi kontakt till en läkare som bor i närheten av dig. Då kan han eller hon komma och berätta om sitt uppdrag när detta är slutfört.

I fjol valde ett tiotal Rotaryföreningar att sponsra varsin läkare. Vi förmedlar gärna kontakter!