75%

Tre av fyra personer som avlider i Kenya gör det till följd av smittsamma sjukdomar som i de allra flesta fall hade gått att bota.

Du kan stödja Rotary Doctors Sweden på många olika sätt. Tack vare din insats kan vi fortsätta att ge människor i utsatta situationer livsviktig hälso- och sjukvård. Alla bidrag är varmt välkomna!

Betala in din gåva på plus- eller bankgiro. Du kan också swisha din gåva:
Plusgiro 90 04 72 – 2
Bankgiro 900-4722
Swish: 900 47 22

Rotarys Doctors har 90-konto och kontrolleras av Svensk Insamlingskontroll.

Du kan nu får skattereduktion för gåvor till Rotary Doctors Sweden. Läs mer om hur det fungerar här: Klicka här. 

Gåva till Rotary Doctors

Vill du ge en en-gångs-gåva till Rotary Doctors. Betala in din gåva på bank-, plusgiro eller swish, och använd följande länk för att ge den information som behövs: Fyll i uppgifter om din gåva direkt

Gratulationskort

Ge en gåva för att fira någons födelsedag eller en annan högtidsdag. Klicka på länken här nedan för att fylla i uppgifterna, samt betala på plus-, bankgiro eller swish, se ovan.

Fyll i uppgifter om gratulationskort direkt

Minnesgåvor

Hedra nära och kära genom att ge en minnesgåva vid en begravning. Klicka på länken här nedan samt betala på plus-, bankgiro eller swish, se ovan.

Fyll i uppgifter om minnesgåva direkt

Gåvobevis

Om du behöver beställa mer än fem gåvobevis kan du göra det genom kansliet. Minibelopp för korten är användas när du ger någon närstående en gåva. Finns i valörerna 100:-, 200:- och 500:- .

Beställ gåvobevis direkt

Rotogram

Rotary Doctors’ Rotogram används med fördel vid uppvaktning, som tackkort eller kanske som uppskattning för föredrag vid Rotarys möten.

Beställ Rotogram direkt

Månadsgivare för Rotarys Doctors

Bli månadsgivare och ge ett kontinuerligt stöd till Rotary Doctors’ arbete. Med hjälp av Autogiro underlättas givandet och det skapas stabilitet i verksamheten.

Här kan du ladda ner en blankett: Rotary Doctors Månadsgivare

Testamentera

En gåva till Rotary Doctors Sweden i ditt testamente kan göra stor skillnad för många människor. Låt din gärning leva vidare: Läs mer här. 

Standar

Beställ standaret till din Rotaryklubb genom Rotary Doctors. Vi ordnar kontakten med tillverkaren samtidigt skänker du en gåva till Rotary Doctors på 20 kronor/standar. Ett enkelt sätt att visa klubbens engagemang och synliggöra Rotaryklubbens engagemang.

Kontakta oss om standar direkt

Sponsra en läkare

Om din Rotary Doctors, ditt företag eller kanske din familj skulle vilja sponsra en läkare att tjänstgöra ideellt i Kenya under en sexveckorsperiod så går det väldigt bra. För 30 000 kronor bekostar ni resa, traktamente, licenskostnader och försäkringar.

Intresserad? Välkommen att höra av dig till kansliet. Kanske känner du redan en läkare som du skulle vilja sponsra. Annars förmedlar vi kontakt till en läkare. Då kommer han eller hon att under sitt uppdrag skicka små rapporter till dig om sitt uppdrag och sina upplevelser.

Kontakta: info@rotarydoctors.se

Egna klubbprojekt

Det finns också möjligheter att sponsra egna mindre projekt. Läs mer om det på sidan: https://www.rotarydoctors.se/klubbnytt/bra-att-veta-for-din-klubb/projekt-for-klubbar/
och kontakta kansliet: info@rotarydoctors.se

Betalningar från utlandet

Om du ska göra en inbetalning från utlandet använd följande information:
BIC: SWEDSESS,
IBAN: SE8680000815059245186656