Julklappar som gör nytta!

Foto; Jacob Opondo Odwor

Ge bort en julklapp som gör nytta!

Du kan köpa julklappar till nära och kära som gör nytta för familjer i Kenya:

Två paket att välja mellan:

För 100 kr får 5 barn tandborste och får gå till tandläkaren för kontroll och den behandling som behövs.

För 120 kr får ett undernärt barn extra proteinrik gröt i 3 månader för att komma upp till en stabil normalvikt.

Du får ett fint gåvobevis från Rotary Doctors som du kan ge bort. Det kan vara ett eller flera gåvobevis á 100 kr eller 120 kr, eller gåvobevis för det dubbla och uppåt.

Skicka ett mail till: info@rotarydoctors.se, skriv då tandvård eller gröt, belopp, antal gåvobevis, eller ring: 0383-46 74 80. När vi fått beställningen så skickar vi ut betalningsinformation. Om du vill ta upp beställningar i din klubb, gör en lista och beställ sedan i grupp. Vi skickar sedan gåvobevisen och du kan be varje person betala själv direkt till oss.

Företag: Ge en julklapp till era medarbetare, kunder eller leverantörer. Du får ett fint gåvobevis att skicka. Vi kan också designa en julklappshälsning för mejlutskick.