Rotary Doctors på YouTube

Den senaste filmen om Rotary Doctors handlar om malariabekämpningen. Den är gjord 2018. För att se den, klicka här.

Rotarys Doctors generella verksamhet presenteras i en  film, som är gjord i september 2015. Den visar jeepläkarverksamheten, vattenprojekt, utbildning och tandvårdsverksamheten. Den är 13 min lång och kan till exempel användas som föredrag vid ett Rotarymöte. Klicka här för att se filmen.

På Youtube finns också en film gjort 2010 där flera av de som var involverade i verksamheten berättar om varför den behövs och hur den fungerar. Filmen är gjord av Christer Dahlskog, Åsa Maria Bengtsson och Thore Soneson.

Se filmen genom att klicka här.

Foto: Jacob Opondo Odwor

Genom en annan film på YouTube kan du kan följa med jeepen ut och uppleva vardagen tillsammans med jeepläkaren Hans Danielsson. Den filmen är gjord av Erik Danielsson, Remus Production.

Se filmen genom att klicka här.