På de följande sidorna får du viktig information om Rotarys Läkarbank som kan du kan använda i din klubb på olika sätt. Material, powerpoints och förslag på föreläsare att använda vid en presentation av Läkarbanken i klubben finns på en sida, information om distrikts representantens och klubbambassadörens roller på en annan sida. Dessutom kan du läsa om insamlingens utmaningen till klubbarna och om utmärkelsen Rotary Fellow, samt om hur gåvor registreras.

Kontakt

Vill du ha mer information, tips och ideer eller vill kontakt kansliet av någon annan orsak. Skriv till: info@doctorbank.se eller ring 0383 - 46 74 80.

Lars Carlstedt visar upp hur en läkarjeep kan se ut. De fordon som används på läkarlinjen behöver vara tåliga eftersom terrängen ofta är oländig.

Tandläkare Claes drar ut en tand

En av alla familjer som fått hjälp av Rotarys Läkarbank